Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

analisi_aigua

A Prevecontol disposem de laboratori on realitzem tots els nostres estudis i anàlisi de diferents elements i espais, com superfícies, edificis, aliments o, per exemple, aigua. Els nostres serveis de laboratori d'aigües i inspecció cobreixen una àmplia gamma de necessitats de control mediambiental, tant per a les administracions públiques, com per a empreses i particulars.

Dins del nostre departament d’anàlisi d’aigua, fem un seguiment analític i la gestió d’instal·lacions industrials (tractament d’aigües potables, aigües residuals, efluents líquids i sòlids…), també anàlisi de les aigües de les calderes i de refrigeració o anàlisi d’efluents industrials o efluents líquids de plantes de tractament de residus (forns incineradors, EDAR, ETAP, mini-EDAR, abocadors, compostatge, tractament de fangs, …). Fem també un control fisicoquímic i biològic IBGN i BMWP, I2M2, IMMI-T i IMMI-L, IBG-DCE dels cursos fluvials.

Garantir la qualitat de l'aigua de les piscines és fonamental per gaudir-ne a l'estiu, ja que d'això depèn que es previnguin possibles afeccions. També dels spas dels hotels, per exemple, que ara tornen a tenir molts turistes, i que han de garantir totes les exigents mesures de seguretat, incrementades a causa del coronavirus. Per aquest motiu és essencial que les anàlisis de l'aigua de les piscines i spas es realitzin per laboratoris que garanteixin uns resultats fiables. És un dels serveis que ofereix Prevencontrol des dels seus inicis.

Control de la legionel·la

La legionel·la pot afectar sistemes interns d’aigua sanitària. Per tant, un mal disseny o un manteniment deficient en les instal·lacions d’aigua corrent pot provocar que l’aigua s’estanqui, s’acumulin matèries i s’afavoreix la seva proliferació fins a concentracions amb capacitat infectant.

La millor manera de prevenir la malaltia consisteix a aplicar mesures de control que minimitzin el risc de proliferació del bacteri a les instal·lacions o els equipaments considerats de risc en les quals es poden produir aerosols.

Prevencontrol és una de les empreses d’assessoria tècnica i de tractament i centre formador que està autoritzada a prestar aquests serveis dirigits a la prevenció i el control de la legionel·losi (https://www.prevencontrol.ad/ca/prevencio-i-control-de-la-legionel-losi.html)

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte