Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Conservació dels aliments al congelador amb Prevencontrol

El congelador és avui un electrodomèstic imprescindible a les nostres llars. El ritme frenètic que portem i la necessitat d'organitzar les nostres compres i menjars l'han convertit en un aliat per poder seguir una dieta sana. Però per treure-li el màxim profit, necessitem conèixer el temps que podem conservar els aliments al congelador.

Si ens excedim amb el temps, els aliments perden qualitat tant en textura, gust, aroma o fins i tot les propietats nutricionals. Hi ha aliments que es poden conservar molt de temps però d'altres a penes un parell de mesos per garantir la qualitat i salubritat.

Consells per conservar els aliments a l'estiu

L'estiu ja s'acosta, o això desitgem tots, i avui a Prevencontrol volem donar-vos uns senzills consells per conservar alguns aliments més adequadament. Gràcies a aquests petits consells estalviareu diners i minimitzareu els aliments que acaben a la brossa.

No guardis mai les cebes amb les patates. Tampoc les deixis en bosses de plàstic. La millor manera de guardar les cebes són penjades en mitges, fent un nus entre cada ceba, i després penges les mitges, les teves cebes es poden conservar fins a 8 mesos en un lloc fresc i fosc.

Com manipular les verdures i les fruites i prevenir la contaminació

En l'anterior article de Prevencontrol us vam informar de com manipular i conservar la carn i el peix. Avui us volem explicar com manipular les verdures i les fruites per mantenir un estat òptim de les seves propietats i protegir la nostra salut.

Hortalisses i verdures:

Han d'estar exposades: lluïres de terra o qualsevol altre residu per a la seva venda. Estaran classificades per varietats, mides i si escau pel seu grau de maduració. Un cop comprades, les conservarem al refrigerador, al calaix de baix. Dins d'aquesta classe d'aliments, els productes no peribles com llegums, l'arròs o altres llavors, hauran de conservar-se en envasos nets, aïllats d'humitats i d'altres productes que transmetin olors, i verificar que els envasos no estiguin trencats.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte