Voleu obtenir el segell d'establiment de restauració sense gluten? Prevencontrol ajuda als restaurants que ho desitgin a preparar, adequar i implementar tots els protocols i processos per obtenir aquest segell a través d'un pla de control de proveïdors, d'un pla de control d'al·lèrgens, identificant i prevenint els punts de contaminació i definint els processos d'elaboració.
La setmana passada parlàvem dels errors que cometem a l'hora de congelar els aliments i de quant de temps aguanten aquests al congelador. Però, quins són els aliments que no és necessari que congelem i que podem emmagatzemar durant molt de temps al rebost. Avui, en parlem!
Congelar els aliments és actualment un gran aliat a la cuina. Ens ajuda en el ritme de vida que portem i són també l'aliat perfecte per a evitar la proliferació de patògens en els aliments. Però, encara que sembli fàcil, continuem cometent molts errors a l'hora de congelar i descongelar els aliments. Avui et volem explicar alguns dels errors que fem en tot aquest procés i donar-te alguns consells per mantenir un bon ordre a la cuina i al nostre congelador!