Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Com estalviar en calefacció a Andorra?

Arriba el fred i des de Prevencontrol us volem donar uns consells per estalviar en calefacció. Aquest estalvi farà que sigueu més sostenibles i no gasteu tants diners.

Saps com estalviar en la teva compra a Andorra?

Estalviar en menjar és sostenible. Avui a Prevencontrol us donarem uns consells que faran que estalvieu diners amb les compres dels vostres menjars i a més sigueu més sostenibles.

El primer consell que us donem és elaborar una llista de la compra i comprar segons la llista. Si comprem sense cap mena d'organització, tendim a comprar aliments que finalment no fem servir i es fan malbé, o a comprar part dels ingredients d'una recepta i ens falta una altra part per la qual cosa tampoc l'acabem elaborant.

 Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries: Reglament Govern d'Andorra

Les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són cada dia més freqüents. Tots coneixem o tu mateix potser pateixes d'una al·lèrgia o intolerància alimentària. Per aquesta raó, és molt important que tots els establiments on se serveixin o venguin menjars informin de forma correcta als seus clients dels productes al·lèrgens que inclouen els seus menjars. Aquests establiments han de seguir el Reglament publicat per Govern d'Andorra. El Reglament relatiu a la informació alimentària facilitada al consumidor fa menció de 14 substàncies o productes (al·lèrgens) que han de declarar-se quan s'utilitzen com a ingredients en un aliment.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte