Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Rentar_mans_per_prevenir

Els casos de coronavirus al món s’apropen als 100 mil. A Andorra, només s’ha confirmat un cas i les dues persones ingressades a l'hospital sota sospita de coronavirus han donat negatiu en les proves analítiques, tot i que continuaran en aïllament domiciliari fins a complir els 14 dies. Les mesures preventives comencem ja a esdevenir hàbits en la població. Però, què hem de tenir en compte per protegir-nos?

salmonela

Molts dels casos de gastroenteritis que afecten a les persones tenen la salmonel·la com a origen. La salmonel·losi és una de les malalties de transmissió alimentària més comunes. És una infecció produïda pel bacteri salmonel·la, que podem trobar sobretot en aliments procedents d’aus de corral, bestiar boví i porcí, com puguin ser ous i també alguns vegetals frescos que es consumeixen crus.

Edifici_malalt

Coneixes la síndrome de l’edifici malalt? Així va anomenar l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el 1982, el conjunt de molèsties ocasionades per la mala ventilació, les càrregues electromagnètiques, la descompensació tèrmica i la presència de partícules i vapors d’origen químic que existeixen en suspensió a l’aire de la nostra llar o de la nostra oficina.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte