Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Prevenir plagues a restaurants

La impressió que una cafeteria, bar o restaurant doni als clients és primordial. És la que pot fer que torni i es converteixi en un client habitual o, per al contrari, no torni a posar els peus en aquell local. La qualitat del menjar i el servei juguen un paper primordial, però també la cura de les instal·lacions i la seva higiene.

Prevenció i control

Des de Prevencotrol incidim sempre en la importància de la prevenció per a evitar l’aparició de les plagues. Com en molts altres aspectes, la prevenció sempre és fonamental.

Serveis

A Prevencontrol treballem des de fa anys en els àmbits de la higiene alimentària, la gestió de residus especials i el control de plagues a Andorra. Un dels nostres principals objectius rau en la protecció de la persona, la seva alimentació i el seu medi ambient envers els riscos que causen els microbis, paràsits i animals nocius (rosegadors, insectes i acaris, coloms urbans, colònies de gats, carcomes de la fusta).

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte