Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Higiene alimentaria

Des de Prevencontrol assessorem empreses que ofereixen serveis de restauració i alimentació pel que fa a la higiene i conservació dels aliments. La normativa alimentària obliga a les empreses del sector a garantir la higiene dels aliments emprant sistemes de control reconeguts. Però aquests procediments s’han d’aplicar en totes les fases de la cadena alimentària: preparació, fabricació, transformació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulat, i venda o subministrament al consumidor. Coneguem, però, què hem de tenir en compte a casa

Tèrmits_invasió

Molts dels elements que conformen la nostra llar, o molts dels objectes que hi tenim, són de fusta: bigues, terres, revestiments, portes, mobles… Ens poden semblar eterns si els cuidem o si es tracta de materials de bona qualitat. Però la fusta s’enfronta a agents destructors que poden malmetre-la considerablement o destruir-la completament.

Pla nacional de Residus 1

El Govern d’Andorra en funcions ja prepara el que seran les bases del nou Pla nacional de Residus, aprovat al 2001, però revisat per tercera vegada al 2016, on es va establir que els seus objectius establerts es revisarien cada cinc anys.

Els objectius marcats per al Pla nacional de Residus en vigor (pel període 2017-2020) ja s’han complert i ara la mirada està posada en elaborar un pla de gestió per a l’eliminació progressiva dels materials d’un sol ús.

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte