Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologíes similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir-ne més

Accepto

LIDERS A ANDORRA EN CONTROL DE PLAGUES, HIGIENE ALIMENTARIA I GESTIÓ DE RESIDUS ESPECIALS

 

Evitar paneroles

És un dels insectes que provoca més rebuig. No només són desagradables, sinó que poden ocasionar problemes de salut. Les paneroles transmeten malalties i poden contaminar els nostres aliments. Acostumen a sortir del seu amagatall durant la nit, quan no noten la nostra presència, per això ens hem de desfer d’elles com més aviat millor.

Invasio_formigues

Una invasió de formigues pot arribar a ser un mal de cap considerable. El primer que hauríem de tenir en compte sempre són una sèrie de mesures preventives, molt fàcils d’aplicar, i que us vàrem explicar en aquest article. Entre elles, gestos quotidians i bàsics com tancar hermèticament finestres i portes, evitar deixar restes de menjar i vigilar especialment cuines i zones amb humitat on s’emmagatzemin aliments.

Higiene alimentaria

Des de Prevencontrol assessorem empreses que ofereixen serveis de restauració i alimentació pel que fa a la higiene i conservació dels aliments. La normativa alimentària obliga a les empreses del sector a garantir la higiene dels aliments emprant sistemes de control reconeguts. Però aquests procediments s’han d’aplicar en totes les fases de la cadena alimentària: preparació, fabricació, transformació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulat, i venda o subministrament al consumidor. Coneguem, però, què hem de tenir en compte a casa

PREVENCONTROL

Més de 20 anys d’experiència en la prestació de serveis ens han dut a liderar els sectors de prevenció i control de plagues, de gestió de residus i d’higiene alimentaria

Formulari de Contacte